Teknik- og driftsansvarlig

Til vores teknik- og driftsområde søger vi en stærk profil med hænderne skruet rigtigt på og evnerne til at koordinere en fælles indsats, hvad angår alt det praktiske, tekniske og vedligeholdsmæssige på Fiskeri- og Søfartsmuseet.

Som primært arbejdsområde har du ansvaret for drift og vedligehold af museets akvarier, sælarium samt tekniske installationer i hele museet. Derudover står du også for udførelse af småreparationer samt varetagelse af kontakten til Esbjerg Kommune, som står som ejer af bygningen, og til de håndværkere, som udfører reparationsarbejder på museet.

Som teknik- og driftsansvarlig har du ansvaret for tilrettelæggelsen af arbejdet i et team på 6-8 personer, men deltager også selv aktivt i udførelsen. På museet er vi drevet af nysgerrighed og engagement, og vi vægter at være udadvendte, vitale og lærende.

Kvalifikationer: Håndværksmæssig teknisk uddannelse, fleksibel, gode samarbejdsevner, god ordenssans, serviceminded og i stand til at have mange bolde i luften. En interesse for fisk, fugle og natur er en fordel.

Stillingen er på 37 timer ugentligt og indebærer weekendarbejde samt tilkald i forbindelse med alarmer. Det sidste betyder, at man skal kunne være på museet indenfor ca. 30 min. fra hjemmet. Kørekort er krav.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mange daglige udfordringer og med en uformel omgangstone blandt de omkring 30 fastansatte med meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.
Vi forventer at slå stillingen op på traditionel vis primo august – med mindre vi allerede inden da har fundet den helt rigtige til at bestride stillingen.

Send en ansøgning i løbet af sommeren til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du mener at være den rette til jobbet.

Siden 1968 har vi samlet og formidlet Danmarks maritime historie. Vi har koblet natur- og kulturhistorie om mennesket og havet i spændende forskningsprojekter, levende fortællinger samt små og store udstillinger i voksen- og børnehøjde. Alt sammen med det klare mål at bidrage til gode oplevelser og øget erkendelse. Det er vores rolle og vores passion.

 

Åbningstider & Priser

HUSK: Altid gratis adgang for børn og unge under 18 år

Tilmeld nyhedsbrev


 

Fiskeri- og Søfartsmuseet | Saltvandsakvariet - Tarphagevej 2 | 6710 Esbjerg V | Tlf.: 76 12 20 00 | Fax.: 76 12 20 10 | fimus@fimus.dk