En oplevelsesdag på museet.

Oplæg og frokost. 
Få et spændende oplæg til et udvalg af Fiskeri- og Søfartmuseets mange forskellige arbejdsområder. Nyd jeres frokost med byens bedste udsigt over Vadehavet, Fanø, Grådyb samt indsejlingen til Esbjerg Havn. Oplev en sælfodring og se museets mange udstillinger. 

Introduktion - rundvisning.
I forbindelse med gruppearrangementer kan I vælge, om I ønsker en introduktion til museets arbejdsområder eller en rundvisning "bag kulisserne".
Introduktionen giver et spændende indblik i museets mange og specielle arbejdsområder. Det være sig arbejdet med saltvandsfisk, sæler i Vadehavet, hvaler i Danmark, Vadehavet, fiskeriets og søfartens historie.
Rundvisning er en mulighed for at opleve museet på en måde, som de færreste er forundt. Her kommer man på rundtur gennem museets kældre, hvor der bl.a. findes knoglemagasin, "fiskekarantæne" og teknikområde.

Til rundvisning bag kulisserne er gruppestørrelsen pr. tur max. 20 personer. Er jeres gruppe større, laver vi flere ture. Turen er svært tilgængelig for kørestolsbrugere, men vi finder en løsning.

På egen hånd.
At opleve museet på egen hånd giver en mulighed for at man i fred og ro kan nyde udstillingerne - både inde og ude. En æstetisk nydelse kan være en tur gennem museets akvariearealer eller en stille stund ude hos sælerne i Sælariet. 

Praktiske oplysninger:
Gruppearrangementer er for grupper over 15 betalende personer. Arrangementet skal bestilles på tlf: 7612 2000. Ved weekendarrangementer vil der være et tillæg. 

Priser:

1. Introduktion, frokost og entré: kr. 245,- pr. person

2. Introduktion, kaffe/the, lagkage og entré:  kr. 195,- pr. person

Hvis forret og dessert ønskes kan det købes seperat.

OBS: Tilbuddet gælder alle hverdage året rundt i museets normale åbningstid undtaget dog i skolernes ferier. 

Åbningstider & Priser

HUSK: Altid gratis adgang for børn og unge under 18 år

Tilmeld nyhedsbrev


 

Fiskeri- og Søfartsmuseet | Saltvandsakvariet - Tarphagevej 2 | 6710 Esbjerg V | Tlf.: 76 12 20 00 | Fax.: 76 12 20 10 | fimus@fimus.dk