Fredagsfrokost i MS Smag
Vores kærlighed til havet betyder fisk på gaflen... 

Fredags frokost afholdes hver 1. fredag i måneden 
Der er max. 60 kuverter og bestilling af bord skal ske til MS Smag på tlf.: 7612 2035.

Fredagsfrokost den 3. november 

Stegt Lange filet på Risotto af ølands perler (hvedekerner fra Forum mel) og svampe, dertil serveres gratinerede porrer med porreaske samt gulerodspuré
Kr. 125,-

Fredagsfrokosten koster lidt mere end tavleretten alene gør.
Det gør det muligt, at hygge lidt mere om maden og jer. Bordet er dækket og måltidet starter med en lille forret.
Det er til Fredagsfrokosterne, at køkkenchefen Jannik præsenterer den nye tavleret og fortæller om råvarerne. 
Vi gør det som en hyldest til fisk, som de forunderlige væsener de er - og som en af de fineste råvarer vores natur kan tilbyde gastronomien.



Den aktuelle tavleret serveres alle dage og varierer lidt i pris, men altid mellem 75,- og 100,- kr.
Tavleretten griber i udgangspunktet fat i sæsonens mindre kendte danske fisk.
Kom og lad dig inspirere til selv prøve kræfter med nye fisk og nye smagsoplevelser.

Tavleret fra fredag den 3. november:

Stegt Lange filet på Risotto af ølands perler (hvedekerner fra Forum mel) og svampe, dertil serveres gratinerede porrer med porreaske samt gulerodspuré
Kr. 108,-



Vi glæder os til at se dig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åbningstider & Priser

HUSK: Altid gratis adgang for børn og unge under 18 år

Tilmeld nyhedsbrev


 

Fiskeri- og Søfartsmuseet | Saltvandsakvariet - Tarphagevej 2 | 6710 Esbjerg V | Tlf.: 76 12 20 00 | Fax.: 76 12 20 10 | fimus@fimus.dk