Ankomstforhold og parkering
Ved museets hovedindgang forefindes busstoppested og cykelparkering. Parkeringspladsen ligeledes ved museets hovedindgang har 2 invalideparkeringspladser, 2-3 busholdepladser samt omkring 100 parkeringspladser for personbiler, desuden finder der flere parkeringsmuligheder i museets nærområde.

Medbragt mad
Hele året er man velkommen til at spise medbragt mad og drikkevarer ved borde og bænke i museets frilandsudstilling, hvor der ved legepladsen findes overdækning. I lavsæsonen er man velkommen til at spise medbragt mad på balkonen ved Cafe Fimus - mod at man køber drikkevarerne i cafeen.

Handicapadgang
Ved museets hovedtrappe er der en elevator op til indgangen. Museets forskellige udstillinger ligger i ét plan, dog ikke akvariet, men adgang hertil sker via en lang rampe. I museets forhal findes en kørestolslift til adgang til Cafe Fimus. Sælariet ligger i samme plan som udstillingerne, og i 2013 blev der i forbindelse med Sælariets renovering etableret elevator til Sælariegården med undervandsruder samt udstilling om Vadehavets Sæler. I museets frilandsudstilling er der anlagt stier, således man kan komme hele udstillingen rundt, dog kan der være problemer med adgangen ind i de enkelte bygninger.

Klapvogne
Der er mulighed for lån af klapvogne.

Garderobe
På museet forefindes garderobeskabe, hvor man betaler kr. 20,- i depositum.

Hunde
Hunde må ikke medtages på museet, men der er mulighed for at forlade museet under besøget. Førerhunde for svagtseende kan medtages.

Betalingskort
Der kan betales med Dankort, Visa, Eurocard, MasterCard, American Express, Diners, JCB, Maestro.

Gavekort
Der kan købes gavekort til brug på museet ved museets billetsalg.

Åbningstider & Priser

HUSK: Altid gratis adgang for børn og unge under 18 år

Tilmeld nyhedsbrev


 

Fiskeri- og Søfartsmuseet | Saltvandsakvariet - Tarphagevej 2 | 6710 Esbjerg V | Tlf.: 76 12 20 00 | Fax.: 76 12 20 10 | fimus@fimus.dk